Heere’s Huys,
de meubelmaker
uit Friesland

voor als je net wat anders zoekt

Erik Heere, dé meubelmaker uit Friesland voor uniek maatwerk in hout, staal en beton.
Gespecialiseerd in keukens, meubels en tiny huysjes.

Keukens

Wil jij ook een eigenzinnige keuken van natuurlijke en duurzame materialen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Mijn keukens worden samen met jou ontworpen, elke keuken is uniek, gemaakt met passie en van eerlijke en duurzame materialen.

Lees meer over mijn keukens…

Meubels

Bij Heere’s Huys vind je op maat gemaakte meubels van massief inlands hout, beton en staal. Van keukenplankje tot complete interieurs.

Lees meer over mijn meubels…

Tiny Huys & Timmerwerken

Vóórdat de term ‘Tiny House’ bekendheid verwierf, waren er al vergelijkbare objecten vervaardigd door Heere’s Huys. Destijds nog bekend als ‘creatieve timmerwerken’: eigenwijze huysjes met een opvallend karakter

Lees meer over mijn tiny huys en timmerwerken…

Ga voor uniek en tijdloos

Door de combinatie van vormgeving, materiaalgebruik en constructie ontstaat iedere keer weer een uniek en tijdloos eindproduct.

Werkwijze

Van kennismaking tot realisatie, is communicatie de sleutel. Ik sta garant voor een soepel proces en open communicatielijnen. Als jouw enige aanspreekpunt ben ik verantwoordelijk voor elk aspect van het proces; het ontwerp, de kosten, de uitvoering en de planning.

Het ontwerpproces begint met een persoonlijk gesprek waarin we jouw wensen en ideeën bespreken. Ik neem alle tijd die nodig is om samen tot de juiste keuzes te komen, de mogelijkheden zijn onbegrensd en ik ben altijd op zoek naar nieuwe, creatieve manieren om jouw keuken/tafel of tiny huys te laten opvallen met unieke details. Aan de hand van dit gesprek maken we samen een plan van aanpak, in de vorm van schetsen, kosten indicatie en planning.

Wie is Heere’s Huys?

Maak kennis met de bevlogen maker achter Heere’s Huys: Erik Heere. Als ambachtsman en vormgever met oog voor detail is hij gepassioneerd over mooie materialen en gespecialiseerd in het vakmanschap van hout, staal en beton.

Duurzaam en gerecyclede materialen

Ik vind het belangrijk om bewust om te gaan met de materialen waar ik mee werk. Het liefst lokaal verkregen, tweedehands, ecologisch en verantwoord gekozen. Hout vormt de basis maar mijn expertise in materialen kennis is in de loop der jaren behoorlijk gegroeid.

Kom langs in ons atelier en laat je inspireren door Erik’s creatieve geest en vakmanschap!

Heere’s Huyswinkel

In onze eigen werkplaats produceren we niet alleen maatwerk, maar ook kleine oplages van bijzondere meubelseries – van krukjes tot boekenkasten en “one of a kind” meubels.

Een van de favorieten is de serie genaamd “Vreemde Vogels”, tot stand gekomen in samenwerking met meubelmaakster en vormgever Roos Idzinga.

Heere's Huys

Erik Heere
D.s. Schuilingstraat 7
9078 WD Oudebildtzijl

06 423 815 78
erik@heereshuys.nl

Heere's Socials

Heere's klanten

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat!"

- Voornaam klant

Heere's Huys | Disclaimer | Voorwaarden | Privacy verklaring